Twenties Online

RUILEN & RETOURNEREN

RUILEN & RETOURNEREN

TOCH NIET TEVREDEN?

RUIL OF RETOURNEER

VANDAAG VOOR 12:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS. Kies je voor afhalen, stuur ons dan een een berichtje op instagram om een afspraak te maken. Afhalen kan op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 12:00. 
Wij verzenden onze pakketjes met Postnl. Na het verzenden van je pakket krijg je een persoonlijke Track en Trace code waarmee je de zending kunt volgen.
Gratis verzending vanaf €50,00. De reguliere verzendkosten zijn: €4,95


Ben je toch niet tevreden met je nieuwe aankoop of is het niet de juiste maat?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen, van de verkoop af te zien (Wettelijk Herroepingsrecht).
Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen. 

Hoe retourneer ik  mijn pakket?
Indien je niet tevreden bent over de bestelling of het niet de juiste maat is, kan je binnen 14 dagen na bestelling aangeven dat je de artikelen / het artikel wenst te retourneren en/of ruilen. Hiervoor kan je gebruik maken van het “Modelformulier voor herroeping” te vinden onderaan deze pagina. Verzendt je het te retourneren artikel / de artikelen met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen 14 dagen na indiening van het “Modelformulier voor herroeping”.

LET OP: SALE MAG NIET RETOUR

Volg de volgende instructies voor het retourneren van jouw order:
1. Meld je retour aan via het onderstaande formulier. En zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.  Je kunt je pakket opsturen naar onderstaand adres of je mag je pakketje op dit adres zelf afleveren. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. 
3. Breng je retourpakket naar een servicepunt, zoals bijvoorbeeld POST NL. Bewaar de Track & Trace Code goed als bewijs.

Retouradres:
Twenties
Schiedamseweg 149 C
3026 AK Rotterdam, Nederland

RETOUR FORMULIER

Stuur mij een mailtje! We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.
Geverifieerd door MonsterInsights